Malzemeler:
- Bir buçuk litre tavuk suyu
- 3 adet domates
- Bir kaşık domates salçası istege göre biber salçası da olabilir
- 2 kaşık zeytin yağı
- İsteye baglı olarak yeterince tel şehriye iki 2 avuç kadar yeterli
- karabiber pul biber ve farlı damak tatlarına göre baharat ilave edebilirsiniz
Öncelikle tenceremize zeytin yagımızı ilave ediyoruz. üzerine rendelediğimiz domatesleri ilave ettikten sonra salçamızla birlikte kısık ateşte karıştırıyoruz. Bu işlem 3 - 4 dakika kadar yapıldıktan sonra üzerine suyumuzu ve tel şehriyemizi ilave ettikten sonra kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz. kaynamaya yakın tuzumuzuda ilave ettikten sonra şehriyelerimizin yumuşadğından emin olun olunca Çorbamız hazır..
Afiyet Olsun
Gerçekten harika bir iste olmuş elinize sağlık
YanıtlaSil