Asma Yaprağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır

I
{[['']]}

Herkesin severek yediği salamurası sayesinde hermevsim elimzin altın olan ve etl ve etsiz secerenekleriyle sofralarımızın vazgeçilmez yemeği olan Asma Yaprağı Sarması yapılışını hep beraber yapmaya çalışacaz. Yanına yogurt ile servis yapılığında harika bir görüntü oluşturabilirsiniz.


Asma Yaprağı Sarması Tarifi Malzemeleri :
  • Yaklaşık yarım kilo pirinç
  • 300 Gram Asma Yaprağı Salamura olabilir
  • 1 Adet Sogan
  • 2 Adet Domates
  • Yeşil Nane
  • Maydanoz
  • Nar Ekşisi
  • Yağ
  • 2 adet yeşil biber
  • Karabiber
  • Tuz
 Asma Yaprağı Sarması Tarifi Yapılışı :

Öncelikle malzemelerimizi güzelce doyruyoruz. Pirincimizi yakadıktan sonra pirinçle birlikte karıştırıyoruz. Ardından Salamura olarak aldığımızı Asma Yaprağımızı Güzelce Yıkadıktan Sonra artık sarmalarımızı sarmamız içn önümüzde hiç bir engel kalmamış oluyor. Bize sadece güzelce sarmak ve ince olmasına özen göstermek kalıyor.
Afiyet Olsun

Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler yapmalıyım, Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler koyulur, Etsiz Asma Yaprağı Sarması Tarifi nasıl olur, Asma Yaprağı Sarması Tarifi pratik yemek tarifi,
Sende Paylaş :

4 yorum :

  1. harıka bir yemek olmuş ayrıca nar ekşisi dolma ve sarmalara harıka bir tat veriyorrr eş-line saglık tarfin için

    YanıtlaSil
  2. sarmaların sanki biraz dolma gibi olmuş ne :)

    YanıtlaSil
  3. asma yapragı salamurası ile yapılan sarmayı ben daha çok seviyorum ama çünkü taze asma yaprağı biraz daha ekşi oluyor tuzda beklediği taktirde harika bir lezzet oluyor bilginiz olsun

    YanıtlaSil
  4. harika bir yemektir bu eline saglık

    YanıtlaSil

 
Yemek Sitesi : Online Yemek Tarifi | Pratik Yemek Tarifleri | En İyi Yemek Tarifleri | Site Maps
Copyright © 2013. Online Pratik Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Tema Dizayn @ By H.K. Online Tarif Published by Yeni Yemekler
Proudly powered by Yemek Sitesi